LAKÓAUTÓ BÉRLÉS ÁRAK

ALAPDÍJAINK
(LUXUS KATEGÓRIA)


 Kaució 400.000 Ft
 Előszezonban: 40.000 Ft +Áfa /nap* (Január 01-től Május 31-ig)
 Főszezonban: 45.000 Ft +Áfa /nap** (Június 01-től Augusztus 31-ig)
 Utószezonban: 40.000 Ft +Áfa /nap* (Szeptember 01-től December 31-ig)

*Elő- és utószezonban minimumbérlési idő 4 nap.
**Főszezonban minimumbérlési idő 7 nap.

ALAPDÍJAINK
(ALKOV KATEGÓRIA)


 Kaució 500.000 Ft
 Előszezonban: 45.000 Ft +Áfa /nap* (Január 01-től Május 31-ig)
 Főszezonban:50.000 Ft +Áfa /nap** (Június 01-től Augusztus 31-ig)
 Utószezonban: 45.000 Ft +Áfa /nap* (Szeptember 01-től December 31-ig)

*Elő- és utószezonban minimumbérlési idő 4 nap.
**Főszezonban minimumbérlési idő 7 nap.

ALAPDÍJAINK
(FULL INTEGRÁLT KATEGÓRIA)


Kaució 500.000 Ft
Előszezonban: 50.000 Ft +Áfa /nap* (Január 01-től Május 31-ig)
Főszezonban: 55.000 Ft +Áfa /nap** (Június 01-től Augusztus 31-ig)
Utószezonban: 50.000 Ft +Áfa /nap* (Szeptember 01-től December 31-ig)

*Elő- és utószezonban minimumbérlési idő 4 nap.
**Főszezonban minimumbérlési idő 7 nap.

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSI DÍJAINK


Felkészítési díj*20.000 Ft + Áfa  
+ Gázpalack töltés        15.000 Ft + Áfa 
+ 2 db WC kemikália és 2 tekercs WC papír5.000 Ft + Áfa 
‌Belső takarítás (ha szükséges)**    ‌15.000 Ft + Áfa 
‌Külső takarítás (ha szükséges)** ‌10.000 Ft + Áfa 
WC kazetta ürítés*** 25.000 Ft + Áfa  
Kempingfelszerelés (tartalma: 4 db könnyű alumínium szék, 1 db asztal)  20.000 Ft + Áfa 
Weber hordozható gázos grillsütő 1 db palackkal 15.000 Ft + Áfa 

*Felkészítési díj: magyarországi autópálya matrica, európai assistant szolgáltatás, CASCO biztosítás, 1 db feltöltött gázpalack, 3 db WC kemikália + 2 tekercs WC-papír, a 100 l-es víztartály feltöltése, és az autó útra való felkészítése.

**Ez a szolgáltatási díj csak abban az esetben kerül felszámolásra, ha a lakóautó nem abban a tisztasági állapotban kerül leadásra, mint amiben át lett véve.

***Ez a szolgáltatási díj csak abban az esetben kerül felszámolásra, amennyiben a WC kazetta nincs kiürítve és kitisztítva.


Lakókocsi bérlés árak, lakóautó bérlés árak kedvezően

Egy nagyobb utazás sokkal többet tartogat magában, mint az elsőre gondolnánk. Nem csupán az aktív pihenésről, a feltöltődésről szól, hanem olyan élményekkel, tapasztalatokkal is gazdagodhatunk, melyek alapjaiban határozzák meg személyünket, világnézetünket.

Utazás közben új kultúrákkal, hagyományokkal és emberekkel találkozhatunk, megismerhetjük más országok vagy régiók történelmét, gasztronómiáját, művészetét és életmódját. Ez a kulturális sokszínűség segít megérteni, hogy mennyire gazdag és változatos a világ, amiben élünk. Mindemellett az új helyzetek és kihívások lehetőséget adnak az önfejlesztésre és személyiségfejlődésre is.

LAKÓAUTÓ BÉRLÉS ÁRAK

Az utazásnak számos formája létezik, már ami a közlekedés módját illeti, hiszen igénybe vehetjük a tömegközlekedési eszközöket, útra kelhetünk a saját autónkkal, azonban egyik megoldás sem olyan rugalmas és praktikus, mint a lakóautóval történő kirándulás. A lakóautós utaknak számos előnye van, amelyekről néhány bekezdéssel lentebb részletesen is olvashatsz majd. 

Mindazonáltal, mielőtt még tovább olvasnál, mindenképp tekintsd meg, hogy a K & K Lakóautó Kft. milyen árakon ad bérbe elsőosztályú, luxusfelszereltséggel bíró lakóautókat. Aki jártas külföldön és jól ismeri az ottani szállások ár-érték arányát, máris láthatja, hogy cégünk rendkívül kedvező árakon biztosít kiemelkedő minőségű szolgáltatásokat. 

K & K LAKÓAUTÓ KFT.

A lakóautós utazás egy hatalmas kaland, egy életérzés, amelyet legalább egyszer az életben mindenkinek érdemes kipróbálni, megtapasztalni. Ha te is szeretnéd felfedezni a környező országokat, Európa legszebb vidékeit és városait, akkor ne habozz és válaszd a K & K Lakóautó Kft. szolgáltatásait és bérelj tőlünk modern, jól felszerelt járműveket kedvező lakóautó bérlés ár mellett. 

Ha szeretnéd igénybe venni a szolgáltatásainkat, nincs más dolgod, mint felvenni velünk a kapcsolatot! 

A LAKÓAUTÓS UTAZÁS LEGFŐBB ELŐNYEI

A lakóautós utazás egy rendkívül különleges élmény, ami összehozza a családot, baráti társaságokat. Számos előnye van annak, ha a lakóautó mellett tesszük le a voksunkat. Ezen előnyök közül igyekeztünk a  legfontosabbakat csokorba szedni. Nézzük is meg, hogy melyek ezek!

RUGALMASSÁG ÉS SZABADSÁG

A lakóautóval való utazás lehetővé teszi, hogy szabadon és rugalmasan tervezd meg az útvonaladat. Nem vagy korlátozva a tömegközlekedés vagy az előre lefoglalt szállások által. A lakóautóval bárhová elmehetsz, ahova szeretnél, és a saját időbeosztásod szerint haladhatsz. Nem kell aggódnod a kijelölt időpontok betartása miatt, mint például a szállásra való megérkezés, vagy onnan való távozás. De talán ami a legnagyobb pozitívum, hogy nem vagy a tömegközlekedési eszközök menetrendjéhez, csatlakozások eléréséhez kötve. 

KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁS


A lakóautó bérlés árak természetesen szolgáltatókként eltérők, azonban összességében kifejezetten költséghatékony opcióról beszélhetünk. Talán először drágának tűnhetnek a bérleti díjak, de egy kis számolás után talán egészen más megvilágításba kerülhetnek a dolgok. Az egyszerűség kedvéért számoljunk egy átlagos, négytagú családdal, akik külföldre szeretnének utazni és legalább egy hetet kívánnak ott eltölteni, úgy, hogy lehetőség szerint számos, akár egymástól távolabb eső helyet is bejárjanak. 

Ma már egy jobb minőségű, kisgyerekes családok igényeit is maximálisan kielégítő szállás alsó hangon is 20.000 Ft/fő/éj áron foglalható, ráadásul ez az úticél függvényében még jóval magasabbra is rúghat. Az étkezés gyakran benne sincs ebben az árban, ezért még pluszban fizetni kell, ami szintén nem olcsó mulatság, ráadásul napközben, a különféle túrák, városnézések során is csak az éttermekre hagyatkozhatunk. 
Ezzel ellentétben, ha a K & K Lakóautó Kft. áraival kalkulálsz, és lakóautóval indultok útnak, ugyan ennek az öt fős családnak 10.000-15.000 Ft/fő áron már meg is van a szállás, ráadásul nincs kötelező elhagyási időpont, nem kell másokhoz alkalmazkodni és még ételt is bármikor készíthettek magatoknak, jóval olcsóbban, mint ahogyan azt az éttermek kínálják.  

Természetesen az üzemanyagot is meg kell fizetni, azonban sok esetben még így is olcsóbb az utazás ezen formája. Amennyiben a célunk nem egyetlen helyre korlátozódik, hanem szeretnénk barangolni, minél több régiót, települést, tájat felfedezni, akkor nem érdemes a tömegközlekedést választani, mivel ez eleve korlátozott, rendkívül időigényes és kifejezetten drága is ily módon. Emellett a lakóautók általában ma már rendkívül gazdaságosak az üzemanyag-fogyasztás tekintetében, ami további költségmegtakarítást eredményezhet.

KÉNYELEM ÉS OTTHONOSSÁG

A lakóautók modern berendezése és felszereltsége lehetővé teszi, hogy otthonos környezetben utazz. Kényelmes ágyak, teljesen felszerelt konyha, fürdőszoba és egyéb kényelmi funkciók állnak rendelkezésedre. Nem kell aggódnod a szállodai foglalásokkal, a csomagolással és a kényelmetlenségekkel, mert mindent magaddal vihetsz az autóban. A lakóautóban megteremtheted a saját kényelmes és otthonos környezetedet.

KÖZELSÉG A TERMÉSZETHEZ

A lakóautóval való utazás lehetővé teszi, hogy közelebb kerülj a természethez és élvezd a szabadban töltött időt. Meglátogathatsz nemzeti parkokat, tengerpartokat vagy hegyvidékeket, és élvezheted a természet szépségét. Az autóval bármikor, és nagyon sok helyszínen megállhatsz, hogy felfedezd a környéket, túrázhass, vagy kempingezhess. Ezáltal kapcsolódhatsz a természethez és megélheted az aktív életstílus előnyeit.

CSALÁDI ÉLMÉNYEK ÉS KÖZÖSSÉG

A lakóautós utazás ideális lehetőséget nyújt arra, hogy a családdal vagy a barátokkal közös élményekkel gazdagodjatok. Együtt fedezhettek fel új helyeket, oszthatjátok meg a kalandokat és élményeket, erősíthetitek a kötelékeket egymás között. 

lakókocsi bérlés árak
Fedezd fel akár egész Európát lakóautóval!

FELSZERELTSÉG

Természetesen igen fontos szempont, hogy milyen felszereltséggel bír egy modern jármű, hiszen ez korántsem mindegy a lakóautó bérlés ár vonatkozásában.

A K & K Lakóautó Kft.-től bérelhető járművek minden igényt kielégítő felszereltséggel vannak ellátva, tulajdonképpen luxuskörülmények között töltheted a teljes utazást, megfizethető árakon. Lakóautóink teljesen új, 2022-es, 2023-as évjáratú járművek, így minden helyiségben a legmodernebb berendezések kaptak helyet. 

Minden lakóautónkban található főzőhelyiség, ahol kedvetek szerint készíthettek magatoknak ínycsiklandó ételeket, ráadásul ez magában foglal olyan eszközöket is, mint a mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, mosogató és tárolóhelyek. A pihenés teljessége érdekében egy-egy okostévé is helyet is kapott, így akár az esős napokon is tudtok szórakozni, ha nincs kedvetek kimozdulni a zord időjárás miatt. A hőségben a klímaberendezések gondoskodnak a megfelelő temperálásról. Az elektromos áramot egy napelemes rendszer biztosítja, amely tökéletesen ki tudja elégíteni az igényeket.

A fürdőszoba és a WC is remekült felszerelt helyiségek, és akár több napra elegendő tisztálkodáshoz szükséges vizet is magatokkal tudtok vinni. 

Rendkívül praktikus a kitekerhető napellenző, hiszen így akár a szabadban is, kényelmesen elfogyaszthatjátok a reggelit, ebédet. A biciklitúrák legfőbb támogatója a lakóautóra szerelt biciklitároló. Persze, ha mindez nem lenne elegendő, akkor még a vonóhorgot is használatba tudod venni. 

A gyártók ma már arra törekednek, hogy minél tágasabb tereket hagyjanak a járművekben, mindezt a felszereltség folyamatos növelésével, fejlesztésével karöltve. Ennek fényében a mai lakóautók tulajdonképpen már lakóbuszoknak is tekinthetők, melyek kifejezetten alkalmasak 4-5 fős családok, baráti társaságok nagyobb utazásához. A lakóbusz bérlés árak, mint azt láthattuk, sok esetben jóval kedvezőbbek, mint a tömegközlekedés, szállásfoglalás. 

Fedezd fel Európát a K & K Lakóautó Kft. járműveivel! Ha kérdésed van, vagy szeretnél tőlünk lakóautót bérelni, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

Bérelhető lakóautóink

+36 70 56 66 681

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása